Dostava za 24 - 48 h 50% Popust na odabrane proizvode 100% * Sigurno

Odaberi pravi bazen

Odaberi pravi bazen

Ljeto nam se približava, treba se na vrijeme pripremiti za savršeno uživanje, rashlađivanje i fenomenalnu zabavu! Sigurni smo da je za sve one koji imaju dvorište velika želja postavka bazena i opušteno brčkanje sa porodicom i prijateljima. Nadzemni bazeni za dvorište mogu biti savršeno rešenje za Vas, mnogo su pristupačniji od betonskih bazena, laki su za postavku i upotrebu i nema potrebe za teškim radovima i kopanjima u Vašem dvorištu.

globalmtc.com ima najbolju ponudu bazena!

Ovi bazeni su uvijek jednostavna i pristupačna opcija. Za montiranje tipa nadzemnog bazena potrebne su dvije osobe i deset minuta slobodnog vremena. Dovoljno je da pronađete ravnu površinu, rasprostrete bazen i naduvate vazdušni prsten. Kako budete dolivali vodu u bazen tako će on dobijati svoj oblik – voda podiže vazdušni prsten koji zateže tijelo bazena i formira ga. Kada sezona prođe, bazen možete isprazniti i odložiti na adekvatno mjesto, zaštićeno od mraza.

Bazeni sa metalnom konstrukcijom su čvrsti i dugotrajni. Sastoje se od nerđajućeg metalnog okvira i izdržljive PVC folije, namijenjeni su za dugogodišnju upotrebu uz pravilno održavanje. Sama postavka je relativno brza a preporučuje se da ih rasklopite i uklonite tokom hlanog perioda (mada mogu ostati napolju tokom čitave godine). Njihova glavna prednost je stabilna konstrukcija minimalno održavanje u vidu proveravanja vode i čišćenja filtera, i nema opasnosti da se bazen odjednom izlije. Specifično za ovu vrstu bazena je da imaju najbolji odnos cijene i kvaliteta a uz pravilno održavanje možete biti sigurni da ćete u njemu moći da uživate u dužem vremenskom period tokom godina.

Svi roditelji najviše vole da obraduju svoju decu i omoguće im dobru zabavu. Dječiji bazeni na naduvavanje su praktično rješenje za dvorište ili terasu i mališanima mogu omogućiti lijepe i ispunjenje trenutke u igri. Ovi bazeni su različitih oblika, dizajna i dimenzija i lako se uklapaju u svaki prostor. Pogodni su za mališane koji još uvek ne znaju da plivaju jer nisu previše duboki. Neki modeli raspolažu i mekanom podlogom na naduvavanje pa su samim tim udobniji.

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *