Dostava za 24 - 48 h 50% Popust na odabrane proizvode 100% * Sigurno

O nama

O NAMA

Naša vizija i misija

Naša vizija je stvaranje online trgovine koja će vaše iskustvo kupovine putem interneta učiniti što prijatnijim i opuštajućim a svojom ponudom kvalitetno i pouzdano udovoljiti svim zahtjevima kupaca pri stvaranju modernog i udobnog doma.

Mi nismo ovde samo da bismo samo prodavali lijepo dizajnirane proizvode, već smo uz vas da vam pomogne da stvorite prostore koji odražavaju ono što vi zapravo jeste.

U Global MTC-u želimo vam otkriti radost stvaranja i opremanja vašeg doma.

Želimo da razmislite o predstavljanju prostora kao energične, kreativne potrage. Da udahnete život praznini sobe sa svojim idejama. Uzeti nekoliko kvadratnih metara qpraznog prostora i pretvoriti ga u nešto lijepo je ispunjenje naše misije.

Zbog ovoga smo za našu ponudu odabrali posebne kolekcije moderno dizajniranog namještaja najpoznatijih evropskih proizvođača koje se po kvalitetu i dizajnu znatno razlikuju od većine namještaja na tržištu.

Naše vrijednosti

Fokusiranost na kupca:

Kupci su u središtu svega što radimo u Global MTC-u. Osiguravamo da u svim našim inicijativama dobijemo pravo rješenje za kupca. Sa svojim kupcima uspostavljamo dugoročne odnose i želimo ih oduševiti u svakoj interakciji. Cilj nam je postaviti globalno mjerilo rezultata sreće kupaca.

Iskrenost i transparentnost:

Maksimalno se trudimo da ostanemo iskren, etičan i pouzdan partner pri opremanju vašeg doma. Držimo najviše standarde u svim aspektima rada naše kompanije. Komuniciramo transparentno sa svim našim kupcima i trudimo se da u svakom trenutku pronađemo idealno rješenje za njih.

Stalno unapređivanje:

Preduzimamo inicijativu i odgovornost da se konstantno unapređujemo, trudimo i drugačije razmišljamo u cilju pronalaženja inovativnih rješenja koje su od koristi našim kupcima i nama.

POGODNOSTI

DOSTAVA 24-48 h

Sigurna dostava na kućnu adresu

POPUSTI DO 50 %

Kvalitetni artikli na akciji!

ONLINE PODRŠKA 24/7

Trebate pomoć pri kupovini?