Dostava za 24 - 48 h 50% Popust na odabrane proizvode 100% * Sigurno

Uslovi korišćenja


Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta www.globalmtc.com isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta www.globalmtc.com strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi aktovi u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.

MTC Home Design Shop polaže autorska prava na razne sadržaje koji se nalaze na sajtu www.globalmtc.com (bazu podataka, programski kod, audio i video sadržaje). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

MTC Home Design Shop administrira ovaj sajt iz svojih kancelarija u Banja Luci (Bosna i Hercegovina). MTC Home Design Shop ne može garantovati da su sadržaji na sajtu www.globalmtc.com zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.

Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, opscenih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom. Komentari i recenzije korisnika koji se nalaze na sajtu ne predstavljaju mišljenje firme MTC Home Design Shop niti bilo kojeg od zaposlenika iste. MTC Home Design Shop može mijenjati uslove korištenja u bilo kojem trenutku.

Lični podaci koje preuzima sajt www.globalmtc.com u svrhu kupovanja proizvoda tretirane su u skladu sa našom politikom o privatnosti. Ukoliko napustite web lokaciju www.globalmtc.com preko nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i Imel d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

# Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

#MTC Home Design Shop se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene

MTC Home Design Shop garantuje na porijeklo, originalnost i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.

Zabranjeno je umnožavanje i neovlašteno distribuiranje i preprodaja istih.

MTC Home Design Shop ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.

Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na web sajtu www.globalmtc.com su čisto informativnog karaktera i MTC Home Design Shop ne može garantovati na tačnost istih.

Lični podaci

Da bismo uspješno i kvalitetno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Zahvaljujući tim podacima MTC Home Design Shop je u mogućnosti da vam isporuči narudžbu kao i da vas obavijesti o statusu iste. MTC Home Design Shop se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. MTC Home Design Shop prikuplja samo podatke koji su neophodni za uspješno poslovanje i kvalitetnu suradnju sa kupcima.

Naši korisnici se u bilo kojem trenutku mogu odjaviti sa naše mailing liste odnosno našeg newslettera.